Op maat ontwikkelde trainingen met een goede balans tussen de rechter en linker hersenhelft 😉

S cape, Senden consultancy, biedt trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (zelfmanagement), organisatie ontwikkeling, communicatie en samenwerking. De trainingen stimuleren je om het beste in je naar boven te halen, persoonlijk groei staat centraal. De achterliggende gedachte is dat een team of organisatie niet kan groeien, niet kan transformeren zonder persoonlijke groei of  transformatie.

Als trainer schep ik condities waardoor je dusdanige ervaringen opdoet, dat je bereid bent te leren, te veranderen. Als ik focus op je rechter hersenhelft (creativiteit, stilte, verbinding), je eerder dingen laat ervaren dan begrijpen (linker hersenhelft), dan ontvouwt zich wellicht ook voor jou een nieuw speelterrein.

Een mooie metafoor voor trainen vind ik het weghalen van sluiers, het mogen ontwikkelen (afwikkelen van belemmerende overtuigingen, verlammende beelden). Voor mij is dit de sleutel van succes of je het nu hebt over goede communicatie, goede samenwerking of over goede sales en zelfmanagement.

Trainingen worden op maat gemaakt.
Bestaande open trainingen::
“Als je hart je lief is!”  (lichaamssignalen en zelfhelend vermogen)
“Meer grip op je eigen leven” (assertiviteit en creatie)
“Interessante verbinding”  (inspiratie en creativiteit)
“In de berm!” (over het loslaten van je kind(eren))

Bel of mail gerust voor aanvullende informatie of om een afspraak te maken!
Bekijk hier een videocompilatie van Marieke

“My stroke of insight”: De neurologe Jill Bolte Taylor vertelt over haar eigen herseninfarct; wat er met haar gebeurt als haar linkerhersenhelft steeds verder uitvalt. Het is erg Amerikaans. Maar als je door de eerste 5 minuten heen bent…

Bekijk Jill Bolte Taylor “My stroke of insight”