Opstellingen

Op vrijdag 5 juni kun je weer in de Witte Boog terecht, Pastoor Moormanstraat 96 te Maastricht,  met een vraag omtrent je priveleven, je gezondheid, zingeving. Ook ben je welkom om als representant of deelnemer mee te doen aan de opstellingen onder begeleiding van Mieke den Hoed of Marieke Senden. Laatste bijeenkomst voor het zomerreces staat gepland op dinsdagmiddag 7 juli .

Wat kun je verwachten?
Een of twee mensen zullen hun vraag inbrengen, waarna representanten posities innemen om de opstelling te laten ontvouwen. De ervaring leert, dat iedereen die aanwezig is, iets meeneemt voor het eigen proces. Mensen met een vraag betalen 95 euro, representanten 10 euro.

Professionele begeleiding
Mieke den Hoed en Marieke Senden zijn ervaren opstellers; als respectievelijk psycholoog en orthopedagoog zijn ze vertrouwd met reguliere methodieken, maar vooral gespecialiseerd in het versterken van het zelfhelend vermogen van mensen (o.a. met behulp van systemic rituals, healing en reading)..

Vragen?  bel gerust: 06-48697699  of mail  scape@senden-coaching.nl 

Aanmelden
Aanmelden graag voor 4 juni. Stuur een email via het contactformulier / naar scape@senden-coaching.nl of bel naar 0648697699. Na aanmelding krijg je een routebeschrijving toegestuurd.